Malzemeler
1 paket Kenton Geleneksel Lezzetler İrmik Helvası
( üzerindeki tarifine gore süt )
Servisi için:
Portakal şekerlemesi
6 top vanilyalı dondurma
1 tutam toz tarçın
Hazırlanısı
Kenton irmik helvasını üzerindeki tarife gore hazırlayın. Helva ılıkken bir kaseye doldurun ve ortasını bir fincan altıyla dondurmaya yer yapın.
İçine 1 büyük top vanilyalı dondurma koyun ve dikkatlice sıkıştırın. Ters çevirin ve üzerini portakal kabuğu şekerlemesi ve tarçınla süsleyin. Ilık olarak dondurmanın erimesine müsade etmeden servis edin.
Afiyet Olsun.
Kenton irmik helvasını üzerindeki tarife gore hazırlayın. Helva ılıkken bir kaseye doldurun ve ortasını bir fincan altıyla dondurmaya yer yapın.
İçine 1 büyük top vanilyalı dondurma koyun ve dikkatlice sıkıştırın. Ters çevirin ve üzerini portakal kabuğu şekerlemesi ve tarçınla süsleyin. Ilık olarak dondurmanın erimesine müsade etmeden servis edin.
Afiyet olsun.