|

|

|

|

|

Anasayfa / Ürünler / Kek Karışımları / Limon Kabuklu Kek Karışımı

Limon Kabuklu Kek Karışımı

Kenton Limon Kabuklu Kek Karışımı yumuşacık dokusu ve mükemmel kıvamı ile; hem çiçek kalıp hem kelepçe kalıplarda dağılmadan tüm davetlerinizde kusursuz sunumlar sağlar.

TARİFE GÖRE İLAVE EDİLECEKLER:
3 yumurta
100 ml (yarım su bardağı) sıvı yağ veya 100 g yumuşak margarin
150 ml (3/4 su bardağı) süt

Kalıp
24 cm çapında dilimli derin kek kalıbı

Pişirme süresi : yaklaşık 40 dakika

Fırın ayarı : 175 °C (önceden ısıtılmış)
Fırınınızın markasına ve modeline göre pişirme süresi değişiklik gösterebilir.

HAZIRLANILIŞI :
1 Hamurun hazırlanışı

Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın. Un karışımına sıvı yağ veya margarin, yumurta ve sütü ilave edip mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 2-3 dakika çırpın.

2 Hamurun pişirilmesi

Hamuru margarin ile yağlanmış kalıba dökerek belirtilen fırın ayarında 40 dakika pişirin.

3 Servis

Fırından aldığınız keki 10-15 dakika soğuttuktan sonra kalıptan çıkarın. İyice soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.

ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ 100 g. tarifine göre hazırlanmış üründe
Enerji (kcal)-(kj) 301-1266
Yağ (g) 10,17
Karbonhidrat (g) 46,61
Protein (g) 5,70

Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.

  • Buğday unu
  • Yağsız Süttozu