|

|

|

|

|

Revani

Kenton Revani, Şaşmaz mükemmel lezzet ile;
*Sürprizlere yer vermeden, her zaman aynı lezzeti sunar,
*Kabarık görünümü ve ağızda dağılan dokusu ile şerbeti tam çeker.

TARİFE GÖRE İLAVE EDİLECEKLER:

Hamur için : 3 adet yumurta
100 ml süt (bir çay bardağı)
Şurup için : 550 g.(3,5 su bardağı) şeker
1000 ml.(5 su bardağı) su
½ limon

Şurup için ölçülü suyu ve şekeri tencereye koyup arada karıştırarak kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca limon suyunu ekleyip 5 dakika daha kaynatın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.

KENTON Revani toz karışımını çırpma kabına boşaltın. Üzerine yumurta ve sütü ilave edip mikser ile 30sn. düşük devirde olmak üzere 5 dakika çırpın. Yağlanmış tepsiye döküp önceden ısıtılmış fırında , üzeri pembeleşinceye kadar 35-45 dakika pişirin.

Fırından aldıktan sonra, 5 dakika soğumaya bırakın ve dörde bölün. Üzerine soğumuş şurubu, tepsinin kenarlarından başlayarak ortaya doğru yavaş yavaş dökün. Soğuduktan sonra dilimleyin ve arzuya göre Hindistan cevizi rendesi, dövülmüş Antep fıstığı, ceviz ile süsleyerek veya kaymak ile servis yapın.

ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ 100 g. hazırlanmış üründe
Enerji (kcal)-(kj) 185-782
Yağ (g) 3,75
Karbonhidrat (g) 35,20
Protein (g) 2,65

Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.

  • Buğday İrmiği
  • Buğday unu