|

|

|

|

|

Anasayfa / Ürünler / Pasta Kreması / Sade Pastacı Kreması

Sade Pastacı Kreması

Kenton Pastacı Kreması evyapımı pastanın kat aralarında, profiterol-ekler-tart-milföy ve kurabiyede ise dolgu olarak kullanılabilmektedir.

300 ml (1,5 su bardağı) buzdolabında soğutulmuş sütü çırpma kabına boşaltın. Üzerine poşetin tamamını ilave edip mikser ile önce düşük devirde 1 dakika, sonra en yüksek devirde 1 dakika daha çırpın.  Hazırladığınız kremayı bekletmeden kullanın.

 

Hazırladığınız kremayı pastaların ara katlarında ve tart, tartolet, profiterol, ekler gibi tariflerde kullanabilirsiniz.

ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ 100 g. (tarifine göre hazırlanmış krema)
Enerji (kcal)-(kj) 119-501
Toplam yağ (g) 2,95
-Doymuş yağ (g) 1,63
Karbonhidrat (g) 20,40
-Şeker 10,51
Lif (g)   0,36
Protein (g)  2,48
Tuz (g)   0,3

Bu ürün, alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu hiçbir içerik içermez.