Malzemeler
1 paket Kenton Pandispanya Karışımı
3 adet yumurta
7-8 yemek kaşığı su
Kreması için
2 poşet Kenton Sade Krem Şanti
1,5 (bir buçuk) su bardağı soğuk süt
5-6 damla Kenton Kırmızı Gıda Renklendiricisi
Yarım paket Kenton Ahududu Küpleri
1 paket Kenton Gümüş Renkli Pasta Süsü
1 paket Kenton Lila Renkli Pasta Süsü
2 poşet Kenton Krem Şanti Torbası
2 yemek kaşığı Kenton Pudra Şekeri
Hazırlanısı
Kaseye 1 paket Kenton Pandispanya karışımı, yumurta ve su ekleyip mikser ile 4-5 dk çırpın. Pişirme kağıdı serip kenarlarını yağladığınız kelepçeli kek kalıbına hamuru döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 45 dk pişirin. Pişirdiğiniz pandispanyayı fırından alıp soğutun. Soğumuş olan pandispanyayı yarıya kesin. Üst katını kalp şeklinde bir kalıp ile kesin. Kalıbınız yok ise bıçak yardımıyla kalp şeklini verip kesin.
Kaseye 2 poşet Kenton Sade Krem Şanti ve soğuk süt ekleyip 3-4 dk çırpın. Kenton Kırmızı Gıda Renklendiricisi ekleyip 2-3 dk çırpın. Kremanın yarısından biraz fazlasını Kenton Krem Şanti Torbasına alın. Birinci kat pandispanyanın üzerine kremayı sıkın. Üzerini düzleştirip Kenton Ahududu Küplerini serpin. Kalp şeklinde kestiğiniz pandispanyayı üzerine koyun. Kekin kenarlarına Kenton Pudra Şekeri serpin. Kalan kremayı yıldız duy taktığınız Kenton Krem Şanti Torbasına alın. Kekin ortasına kremayı sıkın. Buzdolabında 2 saat dinlendirin. Dinlendirdiğiniz pastanın üzerine Kenton Gümüş Renkli Pasta Süsü ve Kenton Lila Renkli Pasta süsü serpip servise sunun.
Afiyet olsun.