Bakliyat Unlu Revani | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Bakliyat Unlu Revani

Malzemeler

10 adet Yumurta
200 g Buğday Unu
100 g Karışık Kenton Önpişirilmiş Bakliyat Unu (Sarı Mercimek Unu, Kuru Fasulye ve Nohut Unu)
100 g İrmik
300 g Tozşeker
1 paket Kenton Şekerli Vanilin

Şerbeti için: 
1250 g şeker, 1500 ml su, biraz limon suyu

Bakliyat Unlu Revani

Hazırlanışı

Yumurta ve şeker mikser ile kabartılır, kabarmış olan ürüne kaşık yardımıyla diğer ürünler sırayla ilave edilir. 170 °C de 30-35 dakika pişirilir. Soğumuş olan revaniye hazırlanılan ılık şerbet ilave edilir.

uygulama