Balkabaklı Yulaf Ezmesi Tarifi | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton'la yaşam logo

Balkabaklı Yulaf Ezmesi Tarifi

Balkabağının sezonu gelmişken balkabağı ile yapabileceğiniz leziz ve hafif tariflere yer vermek istedik. Balkabağının lezzetini yoğurt, pekmez, yulaf ve tahin ile harmanladığımızda ortaya harika bir tarif çıktı. Dengeli beslenmeye önem verenler için, Balkabaklı Yulaf Ezmesi Tarifi iyi bir ara öğün tercihi olabilir.

Tarifte yer alan protein ve lif kaynağı, glütensiz Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz ürün ismine tıklayınız.

Malzemeler

3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu
3-4 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Yarım çay bardağı süt
1 dilim haşlanmış balkabağı
Yarım yemek kaşığı tahin
Yarım yemek kaşığı pekmez

Üzeri için
Haşlanmış balkabağı
Yarım çay kaşığı tarçın

Hazırlanışı

Kaseye yoğurt, yulaf ezmesi, haşlanmış balkabağı, Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu, pekmez, tahin ve süt ekleyip karıştırın. Kaseye alın. Üzerini balkabağı ve tarçın ile süsleyip servise sunun.

Afiyet Olsun!

Not: Malzeme miktarını kendi damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.

Diğer Ön Pişirilmiş Bakliyat Unu ile yapılan tariflerimizi görmek için Bakliyat Unlu Tarifler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.