Bayram Çikolatası | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Bayram Çikolatası

Malzemeler

160 g Kenton Kuvertür Beyaz Çikolata

120 g Kenton Kuvertür Bitter Çikolata

2 tatlı kaşığı tereyağı

1 çay bardağı Kenton Karamelize Antep Fıstığı

1 çay bardağı Kenton Portakal Küpleri

1 çay bardağı Kenton Elma Küpleri

1 çay bardağı Kenton Ahududu Küpleri

1 çay bardağı fındık (isteğe bağlı)

bayram çikolatası

Kenton Kuvertür Beyaz Çikolatayı benmari kabına alın. Tereyağını ilave edin. Ara ara karıştırarak çikolatayı eritin. Pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye krem şanti poşeti veya çay kaşığı yardımıyla aralıklı olarak dizin. Üzerine Kenton Karamelize Antep Fıstığı ve Kenton Meyveli Küp çeşitlerinden serpin. Buzdolabında katılaşana kadar bekletin.

 

Kenton Kuvertür Bitter Çikolatayı benmari kabına alın. Tereyağını ilave edin. Ara ara karıştırarak çikolatayı eritin. Çikolata kalıbının yarısına kadar çikolata koyun. Her birinin üzerine fındık ekleyin. Üzerine tekrar çikolata koyun. Buzdolabında katılaşana kadar bekletin. Katılaşan çikolatayı ters çevirip çikolataları çıkarın. Hazırladığınız çikolataları servis tabağına alın.

Çikolataları buzdolabında muhafaza edin.

 

Afiyet olsun