1 litre süt
1 su bardağı irmik
1 su bardağı toz şeker
1 paket Kenton Şekerli Vanilin
1 paket kakaolu bisküvi
Üzeri için
40 g eritilmiş Kenton Kuvertür Bitter Çikolata
3-4 adet çilek
1 yemek kaşığı kırık Antep fıstığı
Tencereye süt, irmik ve toz şeker ekleyip orta ateşte koyulaşana
kadar pişirin. Muhallebi kıvamını
aldıktan sonra 1 paket Kenton Şekerli Vanilin ekleyip karıştırın ve ocaktan
alın.
Streç
film serdiğiniz Baton bir kek kalıbına irmik tatlısını döküp yayın. Yan yana üçerli sıra olacak
şekilde bisküvileri dizin. Soğuduktan sonra üzerini streç film ile kaplayıp
buzdolabında 5-6 saat dinlendirin. Katılaşmış olan tatlıyı ters çevirip servis tabağına alın. Streç filmi çıkarın. Üzerini eritmiş olduğunuz Kenton
Kuvertür Bitter Çikolata gezdirip Antep fıstığı serpin. Çilek dilimleri ile
süsleyip servise sunun.
Afiyet olsun.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.