Bisküvili Parfe Tarifi | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Bisküvili Parfe Tarifi

Malzemeler

Malzeme 1.5 paket Bisküvi (kırılmış)
1 poşet Kenton Meyve Suyu İle Hazırlanan Krem Şanti
1 su bardağı vişne suyu
1 çay bardağı Kenton Krokan Antep Fıstığı
1 çay bardağı Kenton Ahududulu Küpler Üzerine
1 çay bardağı Kenton Karamelize Antep Fıstığı
1 poşet Kenton Meyveli Sos
2 çay bardağı su

Bisküvili Parfe Tarifi

Hazırlanışı

Kaseye Kenton Meyve Suyu ile Hazırlanan Krem Şantiyi alın. Üzerine vişne suyu ekleyip mikser ile 3-4 dk çırpın. Kırdığınız bisküvilerin üzerine krem şantiyi alın. Kenton Krokan Antep Fıstığı ve Kenton Ahududu Küpleri ekleyip karıştırın. Streç film serdiğiniz baton kek kalıbına malzemeyi döküp yayın. Üzerini streç film ile kapatıp derin dondurucuda 5-6 saat bekletin. Kaseye 2 yemek kaşığı suyu ve Kenton Meyveli Sosu ekleyip karıştırın. Kalan suyu sos tenceresine alın. Üzerine meyveli sosu ekleyin koyulaşana kadar pişirin. Derin dondurucudan parfeyi çıkarın. Ters çevirip servis tabağına alın. Üzerine soğumuş olan meyveli sosu alıp yayın. Kenton Karamelize Antep Fıstığı serpin. Dilimleyerek servise sunun.

 

Afiyet olsun