Malzemeler:
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1 paket Kenton Şekerli Vanilin
3 paket bisküvi (2 kakaolu 1 sade)
Üzeri için:
Kenton Kakao
50 gram çilek
Yapılışı:
Un, süt, şekeri bir tencerede karıştrın. Karışım kıvam alınca içine tereyağını ve Kenton Şekerli Vanilin’i ilave edin. Kabınıza bisküvilerinizi her yeri kaplayacak şekilde dizin. Üzerine iki üç kepçe muhallebi gezdirin ve farklı renk bisküvi dizin. Muhallebi bitene kadar aynı işleme devam edin. Üzerini bisküvi kırıntılarıyla kaplayın ve buzdolabında en az 1 saat kadar dinlendirin. Son olarak üzerini Kenton Kakao ve çilek ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.