500 ml (2,5 su bardağı) sütü tencereye boşaltın. Üzerine toz karışımı ilave edin. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladıktan 2-3 dakika sonra ateşten alın. Kabuk tutmasını engellemek için arada karıştırarak oda sıcaklığına kadar soğutup servis yapın.
ÖNERİ: Hazırlanışı esnasında 2 su bardağı süt kullanarak daha koyu kıvamlı sos elde edebilirsiniz. Bitter Çikolatalı Sosu her çeşit kek, pasta ve sütlü tatlıların üzerinde kullanabilirsiniz.
ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ | 100 g. tarifine göre hazırlanmış üründe |
Enerji (kcal)-(kj) | 123-520 |
Yağ (g) | 3,02 |
Karbonhidrat (g) | 20,50 |
Protein (g) | 3,50 |
Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.