Malzemeler:
220 gr tuzsuz tereyağı
250 gr esmer şeker
100 gr şeker
2 adet yumurta+1 yumurta sarısı
1 paket Kenton Şekerli Vanilin
285 gr un
2 çay kaşığı Kenton Mısır Nişastası
½ çay kaşığı Kenton Kabartma Tozu
1 çay kaşığı tuz
115 gr beyaz çikolata
130 gr fındık
60 gr ahududu
Yapılışı:
Fırını 180 derecede ısıtın. Eritilmiş tereyağı ve şekeri geniş bir kapta birleştirin ve iyice karıştırın. Yumurta, yumurta sarısı ve Kenton Şekerli Vanilin’i ekleyin ve tamamen birleştirilene kadar karıştırın. Kenara koyun. Ayrı bir kapta un, Kenton Mısır Nişastası, Kenton Kabartma Tozu ve tuzu harmanlayın. Kuru malzemeleri yavaş yavaş sıvı malzemeler ile karıştırın. Beyaz çikolata, ahududu ve fındığı ekleyerek spatula yardımı ile dağıtın. Harcı yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayarak fırında 25 dakika pişirin. Kesmeden önce biraz soğumaya bırakın. Dilimleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
