ÇİÇEK MİNİ TART | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

ÇİÇEK MİNİ TART

Malzemeler

1 paket Kenton Şekerli Vanilin
1 yumurta sarısı
125 g tereyağı
Yarım su bardağı Kenton Pudra Şekeri
2 su bardağı un

Puding için Malzemeler
1 paket Kenton Kakaolu Aile Boyu Puding
600 ml süt (normalde 1 Litre ile hazırlanıyor ama yoğun kıvamlı olması için 600 ml kullanıyoruz)

Üzeri için Malzemeler
1 poşet Kenton Sade Toz Krem Santi
3/4 su bardağı (bir su bardağından 2 parmak az) soğuk süt
Kenton Dekor Pasta Süsü
Kenton Krema Sıkma Torbası

çiçekli-tart3

Hazırlanışı

Derin bir kaseye yumurta sarısı, tereyağı, Kenton Pudra Şekeri, un ve 1 paket Kenton Şekerli Vanilin ekleyip elinize yapışmayan bir hamur olana kadar yoğurun. Hamuru tezgaha alıp üzerine un serpin. Merdane yardımıyla yufkadan daha kalın olacak şekilde açın. Çiçek şeklindeki bir kurabiye kalıbı ile çiçekler çıkarın. Yağladığınız muffin kalıplarına çiçek şeklinde ki hamurları yerleştirin. Pişerken kabarmaması için çatal yardımıyla delikler açın. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Pişen mini tartları fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

Puding için tencereye sütü ve 1 paket Kenton Kakaolu Aile Boyu Puding ekleyip karıştırın. Orta ateşte koyulaşana kadar pişirin. Pişen pudingi kabuk tutmaması için ara ara karıştırarak soğutun. Soğumuş olan pudingi mini tartların içerisine kaşık veya Kenton Krema Sıkma Torbası yardımıyla ile doldurun. Üzeri için 1 paket Kenton Sade Krem Şanti ve sütü çırpın. Yıldız duy taktığınız Kenton Krema Sıkma Torbasına krem şantiyi alın. Tartların üzerine krem şantiye sıkıp Kenton Dekor Pasta Süsü ile süsleyin ve servise sunun.

Afiyet olsun.