ÇİKOLATA KASESİ | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

ÇİKOLATA KASESİ

Malzemeler

Malzeme
150 g Kenton Kuvertür Bitter Çikolata
Yarım yemek kaşığı tereyağı

Üzeri için
1 poşet Kenton Çilekli Toz Krem Şanti
¾ su bardağı soğuk süt (bir su bardağından 2 parmak az)
4-5 çilek

Hazırlanışı

Kenton Kuvertür Çikolatayı derin bir kaseye alın. Üzerine tereyağını ekleyip benmari usulü veya mikrodalgada eritin. Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Çikolatadan tatlı kaşığı yardımıyla aralıklı olarak tepsiye mini daireler yapın. Balonların tabanını çikolataya batırıp tepsideki çikolataların üzerine koyun. Balonları derin dondurucuya kaldırıp katılaşmalarımı bekleyin.

1 poşet Kenton Çilekli Toz Krem Şanti ve ¾ su bardağı soğuk sütü çırpın. Yıldız duy taktığınız krem Şanti torbasına kremayı alın. Balonları derin dondurucudan alın. İğne yardımıyla balonları patlatıp çikolata kaselerinden çıkarın. Üzerine çilekli krem şantiyi sıkıp dilimlediğiniz çilek ile süsleyin ve servise sunun.

Afiyet olsun.