Çikolatalı Cookie | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Çikolatalı Cookie

Malzemeler

220 g tereyağı
1 yumurta
1 su bardağı esmer toz şeker veya beyaz toz şeker
100 g eritilmiş Kenton Bitter Kuvertür Çikolata
2 su bardağı un (340 g)
100 g ufak doğranmış Kenton Beyaz Kuvertür Çikolata
1 paket Kenton Bitter Çikolata Parçaları
1 paket Kenton Kakao (25 g)
1 paket Kenton Şekerli Vanilin
Yarım paket Kenton Kabartma Tozu
Yarım paket Kenton Karamelize Fındık

Hazırlanışı

Tereyağı ve esmer şekeri krema kıvamını alana dek çırpın. Yumurta ekleyip çırpmaya devam edin. Eritilmiş Kenton Bitter Kuvertür Çikolata ilave edip az çırpın. Un, Kenton Kakao, Kenton Şekerli Vanilin ve Kenton Kabartma Tozu ilave edip karıştırın. Ufak doğradığınız Kenton Beyaz Kuvertür Çikolata ve Kenton Çikolata Parçalarını ekleyin. Son olarak Kenton Karamelize Fındık ilave edip karıştırın. Pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine dondurma veya yemek kaşığı yardımıyla aralıklı olarak koyun. Kurabiye hamurlarının üzerine hafif bastırıp önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 13-14 dk kadar pişirin. Pişen kurabiyeleri fırın alın. Soğuduktan sonra tepsiden alıp servise sunun.

Not: Kurabiyeleri tepsiye aralıklı olarak dizdiğiniz için en az 2 tepsi olarak pişirebilirsiniz.

Afiyet olsun.