Malzemeler
1 paket Kenton Çikolatalı Puding
2,5 su bardağı süt
5 kaşık fındık içi
Yarım paket krema
Ganaj için;
60 g Kenton Damla Çikolata
60 ml krema
2 yemek kaşığı fındıklı sürülebilir çikolata
Üzeri için;
25 g kavrulmuş fındık içi
25 gr Hindistan cevizi
2 kaşık Kenton Damla Çikolata
Hazırlanışı
Mus için, Kenton Çikolatalı Puding’i 2,5 su bardağıyla karıştırın. Ocakta kısık ateşte karıştırırarak kıvam verdiğiniz pudinginizi ılımaya bırakın. Ilıyan pudingin içine krema ve fındık içi ekleyip eşit bir şekilde cuplara bölüştürün. Ganaj için, Kenton Damla Çikolata’yı bir kaba alın. Kremayı küçük bir tencereye alıp ısıtın. Ocaktan alıp sıcak kremayı çikolatanın üzerine dökün. Çikolata tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Sürülebilir fındıklı çikolatayı ekleyip tekrar karıştırın.
Ilındıktan sonra karışımı musların üzerine paylaştırın. Üzerini kavrulmuş fındık içi, Hindistan cevizi ve Kenton Damla Çikolata ile süsleyin. Buzdolabına alıp 2 saat bekletin ve servis yapın. Afiyet olsun.