Malzemeler
1 paket Kenton Muzlu Manolya Puding
500 ml (2,5 su bardağı) süt
80 g Kenton Kuvertür Bitter Çikolata
7-8 adet çilek
Hazırlanısı
Tencereye 500 ml sütü alın. Üzerine Kenton Muzlu Manolya Puding poşetinin tamamını ekleyin. Orta
ateşte kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynayınca üzerine Kenton Kuvertür
Bitter Çikolata ekleyip 2-3 dk daha karıştırarak kısık ateşte pişirin. Pudingi oda sıcaklığına
geldikten sonra buzdolabında 2 saat soğumaya bırakın.
Buzdolabında aldığınız pudingin üzerine kutudan çıkan krema
karışımını ekleyip mikser yardımıyla önce düşük daha
sonra yüksek hızda 2-3 dk çırpın. Kaseye az puding ekleyin. Üzerine kutudan çıkan bisküvi tozunu
ekleyip kaşık yardımıyla yayın. Kenarlarına çilek dilimleri dizin. Ortasına
tekrar puding koyun. Kalan bisküvi tozunu da ekleyip çilek dilimleriyle
süsleyin. Buzdolabında 1 saat kadar dinlendirip servise sunun.
Afiyet olsun.