Çikolatalı Manolya Puding | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Çikolatalı Manolya Puding

Malzemeler

1 paket Kenton Muzlu Manolya Puding
500 ml (2,5 su bardağı) süt
80 g Kenton Kuvertür Bitter Çikolata
7-8 adet çilek

Hazırlanışı

Tencereye 500 ml sütü alın. Üzerine Kenton Muzlu Manolya Puding poşetinin tamamını ekleyin. Orta ateşte kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynayınca üzerine Kenton Kuvertür Bitter Çikolata ekleyip 2-3 dk daha karıştırarak kısık ateşte pişirin. Pudingi oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında 2 saat soğumaya bırakın.

Buzdolabında aldığınız pudingin üzerine kutudan çıkan krema karışımını ekleyip mikser yardımıyla önce düşük daha sonra yüksek hızda 2-3 dk çırpın. Kaseye az puding ekleyin. Üzerine kutudan çıkan bisküvi tozunu ekleyip kaşık yardımıyla yayın. Kenarlarına çilek dilimleri dizin. Ortasına tekrar puding koyun. Kalan bisküvi tozunu da ekleyip çilek dilimleriyle süsleyin. Buzdolabında 1 saat kadar dinlendirip servise sunun.

Afiyet olsun