ÇİKOLATALI MUZ | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

ÇİKOLATALI MUZ

Malzemeler

Malzeme
150 g Kenton Kuvertür Bitter Çikolata
2 sert muz
Yarım yemek kaşığı tereyağı

Üzeri için
1 paket Kenton Beyaz Simli Çubuk Çikolata
1 paket Kenton Renkli Granül Pasta Süsü
1 paket Kenton Kırmızı Renkli Granül Pasta Süsü
1 paket Kenton Karamelize Fındık

Hazırlanışı

Muzların kabuklarını soyup yarıya kesin. Kalın bir tahta şiş batırıp pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye alın. Derin dondurucuya kaldırıp katılaşana kadar bekletin.
Kenton Kuvertür Çikolatayı derin bir kaseye alın. Üzerine tereyağını ekleyip benmari usulü veya mikrodalgada eritin. Çikolatayı derin ve yüksek bir kavanoza alın. Derin dondurucudan çıkardığınız muzları çikolataya batırın. Muzun üzerindeki çikolatanın nemliliği hafif kalana kadar bekleyin. Kenton Pasta süsleri ve Karamelize fındığa bulayıp servise sunun.

Afiyet olsun.