Malzemeler
1 adet hazır kakaolu pasta tabanı
1 poşet Kenton Çilekli Krem Şanti
4 adet Kenton Yaprak Jelatin
80 g Kenton Beyaz Çikolata Kuvertür
2/3 su bardağı soğuk süt (bir su bardağından 2 parmak az)
Üzeri için
1 paket Kenton Çilekli Bitkisel Jel
400 ml sıcak su
250 g çilek
Keki ıslatmak için
Yarım su bardağı çilek suyu
Hazırlanısı
Kenton Yaprak Jelatini su dolu bir kaseye alıp yumuşaması için
bekletin. Yumuşamış olan jelatini su dolu kaptan alıp ayrı bir kaseye alın.
Benmari usulü veya mikrodalga da eritin. Derin bir kaseye 1 poşet Kenton Çilekli Krem Şanti ve sütü alın.
Mikser ile 3-4 dk çırpın. Üzerine
eritilmiş Kenton Beyaz Çikolata Kuvertür ve eritmiş olduğunuz Kenton Yaprak
Jelatini ekleyip tekrar mikser ile çırpın.
Keki çember bir kalıba alın. Çilek suyu ile az ıslatın. Hazırlamış olduğunuz
kremayı üzerine döküp yayın.
Derin dondurucuda 30 dk bekletin. Keki derin dondurucudan alın. Üzerine yarıya böldüğünüz çilekleri dizin.
1 paket Kenton Çilekli Bitkisel Jel ve 400 ml suyu kaseye alıp jöle eriyene kadar karıştırın. Çileklerin üzerine jöleyi kaşık yardımıyla dikkatlice dökün. Hazırlamış olduğunuz pastayı
buzdolabında 6-7 saat bekletip servise sunun.
Not: Kullandığınız
kalıp küçük ise (18-20 cm) yarım ölçü
jöle yeterlidir.
Afiyet olsun.