ÇİLEKLİ KEDİDİLLİ PASTA | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

ÇİLEKLİ KEDİDİLLİ PASTA

Malzemeler

2-3 paket Kedi Dili

2 poşet Kenton Çilekli Krem Şanti

1 poşet Kenton Sade Krem Şanti

4 yaprak Kenton Jelatin

2,5 (iki buçuk) su bardağı soğuk süt

300 g çilek

 

Kedi Dilini ıslatmak için

2 su bardağı süt

kedi-dilli-pasta

Hazırlanışı

Kedi Dillerin süt ile ıslatıp önce (22-24 cm lik) çember kalıbınızın tabanını daha sonra kenarlarını yan yana ve sık olacak şekilde kaplayın. 2 poşet Kenton Çilekli Krem Şantiyi 1,5 (bir buçuk) su bardağı soğuk süt ile çırpın. 4 yaprak Kenton Jelatini bir kaseye alın. Üzerine yarım çay bardağı kadar soğuk su koyup yumuşamasını sağlayın. Yumuşayan jelatinleri ayrı bir kaseye alıp benmari usulü veya mikrodalga da buz çözdürme ayarında 15-20 sn bekletip eritin. Jelatinleri çilekli krem şantinin üzerine ekleyip mikser ile çırpın.

 

Kedi dili tabanına çilekli krem şantinin yarısını koyup düzleştirin. Üzerine dilimlediğiniz çilekleri dizin. Kedi dillerini süt ile ıslatıp çileklerin üzerine dizip ara kat yapın. Kalan çilekli krem şaniyi de üzerine döküp yayın. Kenton Sade Krem Şantiyi kalan 1 su bardağı soğuk süt ile çırpın. Kenton Krema Sıkma poşetine yuvarlak duy takın. Krem şantiyi poşetin içine alın. Pastanızın üzerine sıkın. Kalan çilekler ile süsleyip derin dondurucuda 3 saat veya buzdolabında 7-8 saat dinlendirip servise sunun.

Afiyet olsun

Not: Kullanacağınız kalıbın büyüklüğüne göre Kedi Dili miktarı farklılık gösterecektir.