Malzemeler
1 şişe Şekerli Vanilinli Kenton Krep Yap
1 paket Kenton Vanilinli Pasta Kreması
1 paket Kenton Karamelize Fındık
400 ml süt
2 su bardağı süt
100 g labne peyniri
Yarım kg çilek
Krepleri pişirmek için
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
Üzerine
2 yemek kaşığı Kenton Pudra Şekeri
Hazırlanısı
400 ml sütü 1 şişe
Şekerli Vanilinli Kenton Krep Yapın içine döküp malzeme
karışana kadar çalkayın. Tavaya yeteri kadar sıvıyağ alıp ince olacak şekilde
krep hamurunu dökün. Arkalı
önlü pişirin. Tüm malzeme bitene kadar pişirmeye devam edin.
Derin bir kaseye 1 paket Kenton Vanilinli Pasta Kreması, süt ve
labne peynirini ekleyip çırpın. Soğumuş olan krepin üzerine önce pasta kreması sonra Kenton Karamelize
Fındık serpin. İkinci kat krebi de koyduktan sonra yine kremayı sürüp
dilimlediğimiz çilekleri dizin. Tüm krepler bitene kadar aynı işlemleri sırayla
uygulayın. Buzdolabında 1-2 saat dinlendirin. Servise sunmadan önce Kenton Pudra şekeri serpin. Dilimleyip servise sunun.
Not:
Çok katlı bir krep pasta hazırlamak isterseniz 2 şişe Şekerli Vanilinli Kenton
Krep Yap pişirin.
Afiyet olsun.