Çilekli Magnolia (Manolya Puding) | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Çilekli Magnolia (Manolya Puding)

Malzemeler

1 paket Kenton Vanilyalı Manolya Puding
500 ml (2,5 su bardağı) süt
7-8 çilek (dilimlenmiş)

Üzeri için
3-4 çilek (dilimlenmiş)

Hazırlanışı

Tencereye 500 ml sütü alın. Üzerine Kenton Vanilyalı Manolya Puding poşetinin tamamını ekleyin. Orta ateşte kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynayınca 2-3 dk daha karıştırarak kısık ateşte pişirin. Pudingi oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında 2 saat soğumaya bırakın. Buzdolabında aldığınız pudingin üzerine kutudan çıkan krema karışımını ekleyip mikser yardımıyla önce düşük daha sonra yüksek hızda pürüzsüz olana dek 2-3 dk çırpın.

Kuplarına dibine kutudan çıkan bisküvi tozu ekleyip kaşık yardımıyla yayın. Kupun kenarlarına dilimlediğiniz çilekleri dizin. Ortasına kremayı Kenton Krema Sıkma Poşeti veya kaşık yardımıyla koyun. Kalan bisküvi tozunu kremanın üzerine ekleyip kaşık yardımıyla yayın ve düzleştirin. Buzdolabında 1 saat kadar dinlendirin. Servise sunmadan önce üzerini çilekleri dilimleri ile süsleyip servise sunun.

Afiyet olsun.