Malzemeler
1 paket Kenton Vanilyalı Manolya Puding
500 ml (2,5 su bardağı) süt
7-8 çilek (dilimlenmiş)
Üzeri için
3-4 çilek (dilimlenmiş)
Hazırlanısı
Tencereye 500 ml sütü alın. Üzerine Kenton Vanilyalı Manolya Puding poşetinin tamamını ekleyin.
Orta ateşte kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynayınca 2-3 dk daha
karıştırarak kısık ateşte pişirin.
Pudingi oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında 2 saat soğumaya bırakın.
Buzdolabında aldığınız pudingin üzerine kutudan çıkan krema karışımını ekleyip
mikser yardımıyla önce düşük daha sonra yüksek hızda
pürüzsüz olana dek 2-3 dk çırpın.
Kuplarına dibine kutudan çıkan bisküvi tozu ekleyip kaşık
yardımıyla yayın. Kupun kenarlarına dilimlediğiniz çilekleri dizin. Ortasına
kremayı Kenton Krema Sıkma
Poşeti veya kaşık yardımıyla koyun. Kalan bisküvi tozunu kremanın üzerine
ekleyip kaşık yardımıyla yayın ve düzleştirin. Buzdolabında 1 saat kadar
dinlendirin. Servise sunmadan önce üzerini çilekleri
dilimleri ile süsleyip servise sunun.
Afiyet olsun.