1 paket Kenton Kurabiye Karışımı
20 g Kenton Dark Kakao
1 yumurta
75 g oda ısısında yumuşamış tereyağı veya margarin
Çikolatalı krema için
200 g Kenton Bitter Çikolata Kuvertür
200 ml sıvı krema
Üzeri için
1 yemek kaşığı Kenton Dark Kakao
250 g çilek
2-3 dal taze nane yaprakları
Derin bir kaba tart hamuru için gerekli olan malzemeleri alıp pürüzsüz olana dek yoğurun. Un serptiğiniz tezgaha hamuru
alın. Üzerine az un serpip
merdane ile tart kalıbı büyüklüğünde açın. Açtığınız hamuru yağladığınız tart
kalıbına koyup yerleştirin. Üzerine
çatal yardımıyla delikler açın. Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 20-25
dk pişirin. Pişirdiğiniz tart tabanını fırından alıp soğutun.
Kreması
için krema ve Kenton Bitter Çikolata Kuvertürü derin bir kaba alın. Benmari
usulü veya mikrodalga eritip karıştırın. Tart tabanın üzerine döküp yayın. Buzdolabında 2 saat bekletin.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.