Damla Sakızlı Muhallebi | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Damla Sakızlı Muhallebi

Malzemeler

1 poşet Kenton Damla Sakızlı Muhallebi
750 ml süt (3 buçuk su bardağı)

Üzeri için
80 g Kenton Beyaz Kuvertür Çikolata
1 paket Kenton Top Şeklinde Renkli Pasta Süsü

damla sakızlı muhallebi

Hazırlanışı

Tencereye 750 ml süt (3 buçuk su bardağı) ve 1 poşet Kenton Damla Sakızlı Muhallebi ekleyip karıştırın. Koyulaşana kadar orta ateşte karıştırarak pişirin. Pişirdiğiniz muhallebiyi ocaktan alın.
Kenton Kuvertürü Beyaz Çikolatayı benmari usulü veya mikrodalgada eritin. Ayrı bir kaseye Kenton Top Şeklinde Renkli Pasta Süsü alın. Kupların veya kaselerin ağzını önce beyaz çikolataya daha sonra renkli pasta süslerine bulayın. Kaselerin içerisine damla sakızlı muhallebiyi dökün. Buzdolabında 2 saat dinlendirip servise sunun.

Afiyet olsun.

uygulama