Deniz Yıldızı Kek | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Deniz Yıldızı Kek

Malzemeler

1 paket Kenton Pandispanya Karışımı
3 yumurta
7-8 yemek kaşığı su

Arası için
1 poşet Kenton Pastacı Kreması
1,5 (bir buçuk) su bardağı soğuk süt
1 poşet Kenton Krem Şanti Torbası

Üzeri için
2 yemek kaşığı Kenton Pudra Şekeri
1 paket Kenton Mavi Renkli Granül Pasta Süsü
1 paket Kenton Gümüş Renkli Granül Pasta Süsü

Hazırlanışı

Derin bir kaba Kenton Pandispanya Karışımı, yumurta ve su ekleyip 4-5 dk çırpın. Pişirme kağıdı serdiğiniz kare fırın kalıbına hamuru döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 40-45 dk pişirin. Pişen pandispanyayı fırından alıp soğutun ve yarıya ayırın. Yuvarlak bir kurabiye kalıbı ile daireler çıkarın. Dairelerin yarısından yıldız kurabiye kalıbı ile yıldızlar çıkarın.

Kreması için 1 poşet Kenton Pastacı Kreması ve 1,5 (bir buçuk) su bardağı soğuk sütü çırpın. Yıldız duy taktığınız Kenton Krem Şanti Torbasına kremayı alın. Yuvarlak kekin üzerine kremayı sıkın. Üzerine yıldızlı keki koyun. Çay süzgeci yardımıyla Kenton Pudra Şekeri serpin. Ortasına kısmına Kenton Mavi Renkli Granül Pasta Süsü serpin. Son olarak Kenton Gümüş Renkli Granül Pasta Süsü serpip servise sunun.

Afiyet olsun