Malzemeler
1 kat kakaolu pandispanya
2 poşet Kenton Sade Krem Şanti
100 g labne peyniri
Yarım su bardağı böğürtlen püresi (soğuk)
1 su bardağı soğuk süt
Üzeri için
150 g eritilmiş Kenton Kuvertür Bitter Çikolata
1 poşet Kenton Karışık Renkli Çubuk Pasta Süsü
1 adet kornet
Hazırlanısı
Kaseye 1 poşet Kenton Sade Krem Şanti, 100 g labne peyniri ve yarım su bardağı soğuk süt ekleyip mikser ile 3-4 dakika çırpın. Ayrı bir kaseye 1 poşet Kenton Sade Krem Şanti, böğürtlen püresi ve yarım su bardağı soğuk süt ekleyip mikser ile 3-4 dk çırpın.
Kakaolu pandispanyayı çember bir kek kalıbına alın. Üzerine sade kremayı döküp yayın. Böğürtlenli kremayı da ekleyip yayın. Derin dondurucuda katılaşana kadar 6-7 saat tercihen 1 gece bekletin. Kornetin ağız kısmını eritilmiş Kenton Kuvertür Bitter Çikolataya batırın. Bir poşet Kenton Karışık Renkli Çubuk Pasta Süsünü kaseye alın. Çikolatalı kornetin üzerine Kenton Karışık Renkli Çubuk Pasta Süsü serpin. Katılaşmış olan pandispanyayı servis tabağına alın. Kenarlarına eritilmiş Kenton Kuvertür Bitter Çikolata gezdirip Kenton Karışık Renkli Çubuk Pasta Süsü serpin. Son olarak üzerine çikolatalı korneti koyun. Az yumuşadıktan sonra dilimleyerek servise sunun.
Afiyet olsun.