Malzemeler
Krep için
1 şişe Kenton Şekerli Vanilinli
Krep Yap
400 ml (2 su bardağı) süt
Arasına
1 paket Kenton
Ahududu Küpleri
1 paket Kenton
Karamel Küpleri
1 paket Kenton
Karamelize Antep Fıstığı
Çikolatalı, Sade ve Antep Fıstıklı Dondurma
Üzerine
Yarım paket Kenton Bitter Kuvertür Çikolata
Kenton Renkli Pasta Süsü çeşitleri
Hazırlanısı
Kenton Krep Yap şişesini önce ters düz ederek içindeki karışımı havalandırın, sonra içerisine işaretli yere kadar süt ekleyip güçlü bir şekilde çalkalayın. Tavaya fırça yardımıyla sıvı yağı sürün. Üzerine krep hamurundan döküp arkalı önlü pişirin ve soğumaya bırakın.
Krepi tabağa alın. Üzerine çikolatalı dondurma ekleyip Kenton Ahududulu Küpleri serpin ve katlayın. Diğer kreplere de sırayla sade dondurma- Kenton Karamel Küpleri ve antep fıstıklı dondurma ile Kenton Karamelize Antep Fıstığı serpin. Derin dondurucuda 30 dk bekletin. Yarım paket Kenton Bitter Kuvertür Çikolatayı benmari usulü eritin. Hazırladığınız kreplerin üzerine çikolatayı gezdirin ve Kenton Renkli Pasta Süsü çeşitleri serpip servise sunun.
Afiyet olsun.