DONDURMALI KREP | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

DONDURMALI KREP

Malzemeler

Krep için

1 şişe Kenton Şekerli Vanilinli Krep Yap

400 ml (2 su bardağı) süt

 

Arasına

1 paket Kenton Ahududu Küpleri

1 paket Kenton Karamel Küpleri

1 paket Kenton Karamelize Antep Fıstığı

Çikolatalı, Sade ve Antep Fıstıklı Dondurma

 

Üzerine

Yarım paket Kenton Bitter Kuvertür Çikolata

Kenton Renkli Pasta Süsü çeşitleri

 

Dondurmalı-Krep

Hazırlanışı

Kenton Krep Yap şişesini önce ters düz ederek içindeki karışımı havalandırın, sonra içerisine işaretli yere kadar süt ekleyip güçlü bir şekilde çalkalayın. Tavaya fırça yardımıyla sıvı yağı sürün. Üzerine krep hamurundan döküp arkalı önlü pişirin ve soğumaya bırakın.

 

Krepi tabağa alın. Üzerine çikolatalı dondurma ekleyip Kenton Ahududulu Küpleri serpin ve katlayın. Diğer kreplere de sırayla sade dondurma- Kenton Karamel Küpleri ve antep fıstıklı dondurma ile Kenton Karamelize Antep Fıstığı serpin. Derin dondurucuda 30 dk bekletin.  Yarım paket Kenton Bitter Kuvertür Çikolatayı benmari usulü eritin. Hazırladığınız kreplerin üzerine çikolatayı gezdirin ve Kenton Renkli Pasta Süsü çeşitleri serpip servise sunun.

Afiyet olsun