DONDURMALI SANDVİÇ KURABİYE | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

DONDURMALI SANDVİÇ KURABİYE

Malzemeler

1 paket Kenton Kurabiye Karışımı
2 yumurta
140 g oda ısısında yumuşamış tereyağı veya margarin
Yarım paket Kenton Bitter Çikolata Parçaları

Arasına
300g Vanilyalı Dondurma

Üzerine
Kenton Granül Pasta Süsü Turuncu Renkli
Kenton Granül Pasta Süsü Mavi Renkli
Kenton Granül Pasta Süsü Gümüş Renkli
Kenton Sütlü Simli Çubuk Çikolata

Hazırlanışı

Derin bir kaseye 2 yumurta ve tereyağı yada margarini ekleyip çırpın. Krema kıvamını alınca Kenton Kurabiye Karışımını azar azar ekleyip yumuşak bir hamur kıvamını alana dek çırpın. Yarım paket Kenton Bitter Çikolata Parçaları ekleyip karıştırın. Hamurdan kaşık veya dondurma kaşığı yardımıyla alıp pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Pişen kurabiyeleri fırından alıp soğutun.

Soğumuş olan kurabiyenin üzerine 1 top vanilyalı dondurma koyun. İkinci kurabiyeyi üzerine kapatıp derin dondurucuda 15 dk bekletin. Kurabiyelerin kenarlarını Kenton pasta süsleri ile süsleyip bekletmeden servise sunun.

Afiyet olsun