Donut Karışımı 3kg | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Anasayfa / Profesyonel Ürünler / Donut Karışımı 3kg
3-kg-donut-karisimi

Donut Karışımı 3kg

Toz Karışım Yumurta Margarin Su
345 g 1 adet 40 g 75 ml
1 kg 3 adet 120 g 220 ml
3 kg 9 adet 350 g 650 ml

 

HAZIRLANIŞI :

Hamur yoğurma kabına koyduğunuz un karışımına, Instant Mayayı ve “Tarife ilave edilecekler” kısmında bahsedilen malzemeleri ilave ediniz. Yumuşak bir kıvamda hamur elde edene kadar yoğurunuz. Hamurun üzerini nemli bir bez ile örtüp oda sıcaklığında, hamur hacmi iki katına çıkana kadar, en az 45 dakika bekletiniz. Mayalanmış hamuru merdane yardımıyla yarım cm kalınlığında açınız. Donut kalıbını kullanmadan önce unlayınız. Kalıp yardımıyla hamuru kesiniz. Hamurları yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirip üzerini streç film ile kapatınız, en az 20 dk mayalandırınız. Derin bir kızartma tenceresine bolca sıvı yağ koyunuz. Mayalanmış hamuru orta şiddetteki ateş üzerinde çok kızgın olmayan yağda altın sarısı renk alana kadar kızartınız. Kevgir ile yağdan aldığınız donutları renkli glazürler, bitter ve beyaz kuvertür çikolata ile kaplayarak, pasta süsleri ile süsleyebilirsiniz.

ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ 100 g tarifine göre hazırlanmış donut
Enerji (kj)-(kcal) 1254-297
Yağ (g) 5,9
-Doymuş yağ (g) 1,5
Karbonhidrat (g) 53
-Şekerler (g) 12
Protein (g) 7,2
Tuz (g) 0,54

Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.

  • Buğday Unu
  • Yağsız Süt Tozu