ELMALI KURABİYE | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

ELMALI KURABİYE

Malzemeler

Kurabiye için

1 paket Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımı

1 yumurta

75 g oda ısısında yumuşamış tereyağı

 

Arasına

1 paket Kenton Elmalı Küpler

1 paket Kenton Fındık Krokan

 

Üzerine

Kenton Pudra Şekeri

 

elmalı--kurabiye

Hazırlanışı

Derin bir kaba Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımını alın. Üzerine yumurtayı ve tereyağını alıp yoğurun. Hamuru tezgaha alıp merdane yardımıyla yarım santim kalınlığında açın. Çay bardağı yardımıyla daireler çıkarın. Hamurun ortasına Kenton Elmalı Küpler ve Kenton Fındık Krokan serpip diğer daireyi üzerine kapatın. Kurabiyenin kenarlarına çatal yardımıyla çizikler yapın. Kalan hamurlara da aynı işlemi uygulayın. Pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye alın. Önceden ısıtılmış 170 °C lik fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Soğuduktan sonra Kenton Pudra Şekeri serpip servise sunun.

 

Afiyet olsun.