Fasulye Unlu Chialı Ispanak Salatası | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton'la yaşam logo

Fasulye Unlu Chialı Ispanak Salatası

Malzemeler

1 kase baby ıspanak
Yarım kırmızı soğan
6-7 adet çeri domates
2 adet salatalık
80 g kaşar veya sert ezine peyniri
Yarım çay bardağı mısır
Yarım çay bardağı ceviz

Sos için
1,5 (bir buçuk) yemek kaşığı Kenton Ön Pişirilmiş Kuru Fasulye Unu
2 yemek kaşığı chia tohumu
1 yemek kaşığı nar ekşisi
Yarım limon suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı

Kaseye yumurta, Kenton Pandispanya Karışımı ve su ekleyip 4-5 dk çırpın. Pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine pandispanya hamurunu döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 15 dk pişirin. Pişirdiğiniz keki fırından alıp tezgaha alın. Üzerine pişirme kağıdı serip ters çevirin. Üzerindeki pişirme kağıdını dikkatli bir şekilde kekten alın. Alttaki pişirme kağıdı ile birlikte rulo haline getirin. Soğuyana kadar bekletin.

Kaseye 2 poşet Kenton Sade Krem Şanti alın. Üzerine soğuk süt ekleyip 3-4 dk çırpın. Soğumuş olan rulo pandispanyayı açın. Üzerine krem şantinin yarısını ekleyip yayın. Rulo şeklinde sarın. Kalan krem Şanti ile pandispanyanın üzerini kaplayın. Derin dondurucuda 1 saat bekletin.

Tepsiye Kenton Renkli Granül Pasta Süsünü döküp yayın. Derin dondurucudan çıkardığınız rulo pastayı pasta süslerinin üzerine döküp sağa sola çevirin ve pasta süsüne bulanmasını sağlayın. Dilimleyip servise sunun.

Püf Noktası; Rulo pastayı derin dondurucuda 1 saat bekletmeniz pastanın pasta süslerine kolay bulanmasını sağlayacaktır.

Afiyet olsun.