Fincan Kenarı Kurabiye | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Fincan Kenarı Kurabiye

Malzemeler

1 paket Kenton Kurabiye Karışımı
1 adet yumurta
75 g margarin veya tereyağı

Üzeri için
1 paket Kenton Kırmızı Renkli Glazür
1 paket Kenton Sarı Renkli Glazür
1 adet Kenton Gümüş Renkli Pasta Süsü
1 adet Kenton Kalp Şekilli Dekor Pasta Süsü
1 paket Kenton Fincan Kurabiye Kalıbı
30 ml su

Hazırlanışı

Kaseye Kenton Kurabiye Karışımı, yumurta ve margarin veya tereyağı ekleyip elinize yapışmayan bir hamur kıvamını alana dek yoğurun. Hamuru tezgaha alıp merdane yardımıyla açın. Kenton Fincan Kurabiye Kalıpları ile kurabiyeler çıkarın. Fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Pişen kurabiyeleri fırından alıp soğutun.

Kenton Kırmızı ve Sarı Renkli Glazürleri kaselere alın. Üzerlerine 15 er ml su ekleyip karıştırın. Kurabiyeleri glazürlere batırın. Üzerini Kenton Dekor Süsleri ile süsleyin. Glazür katılaştıktan sonra kurabiyeleri servise sunun.

Not: Fincan Kurabiyeleri dilediğiniz Kenton Dekor Pasta Süsleri ile süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun