FİNCAN KURABİYE | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

FİNCAN KURABİYE

Malzemeler

Malzeme

1 paket Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımı

1 yumurta

75 gr oda ısısında yumuşamış tereyağı

1 çay kaşığı zencefil

1 paket Kenton Fincan Kurabiye Kalıbı

 

Üzerine

1 paket Kenton Sarı Renkli Toz Glazür

1 paket Kenton Pembe Renkli Toz Glazür

3 yemek kaşığı su

Kenton Renkli Pasta Süsleri

fincan kurabiye

Hazırlanışı

Derin bir kaba Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımını alın. Üzerine yumurtayı, tereyağını ve zencefili alıp yoğurun. Hamuru tezgaha alın. Üzerine streç film serip merdane ile yarım santimden biraz daha kalın açın. Kenton Fincan Kurabiye Kalıbı yardımıyla kurabiyeler çıkarın. Kutunun içinden çıkan pişirme kağıdını serdiğiniz tepsiye alın. Önceden ısıtılmış 170 °C lik fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Kurabiyelerinizi fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

 

Kenton Sarı Renkli Glazürü ve Kenton Pembe Renkli Glazürü ayrı kaselere alın. Her glazürün üzerine birbuçuk yemek kaşığı su ekleyip karıştırın. Soğumuş olan kurabiyelerin üzerine ince uçlu bir krema sıkma poşeti yardımıyla glazürleri gezdirin ve Kenton Renkli Pasta Süsleri çeşitleri ile süsleyin. Glazür katılaşana kadar oda ısısında bekletip servise sunun.

 

Afiyet olsun.