2 paket Kenton Damla Sakızlı Muhallebi
500 ml süt
2 tatlı kaşığı kakao
1 su bardağı Hindistan cevizi rendesi
Üzerine
4-5 çilek
Nane yaprakları
Tencereye sütü ve 2 poşet Kenton Damla Sakızlı muhallebiyi ekleyip karıştırın. Orta ateşte koyulaşana kadar pişirin. Kahve fincanlarını su ile ıslatın. Muhallebiyi fincanlara paylaştırın. Soğuduktan sonra buzdolabında 5-6 saat bekletin. Kakaoyu ve hindistan cevizini karıştırın. Muhallebileri fincanlardan ters çevirerek çıkarın. Kakaolu karışıma bulayıp servis tabağına alın. Nane yaprakları ve çilek dilimleri ile süsleyip servise sunun.
Not: Tatlınızı daha tatlı olmasını isterseniz dış kaplaması olan kakaolu kaplamaya 1-2 tatlı kaşığı Kenton Pudra şekeri ekleyebilirsiniz. Tatlınızın fincanlardan kolay çıkması için fincanları mutlaka ıslatın.
Afiyet olsun.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.