Fincan Tatlısı | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Fincan Tatlısı

Malzemeler

2 paket Kenton Damla Sakızlı Muhallebi

500 ml süt

2 tatlı kaşığı kakao

1 su bardağı Hindistan cevizi rendesi

 

Üzerine

4-5 çilek

Nane yaprakları

 

Hazırlanışı

Tencereye sütü ve 2 poşet Kenton Damla Sakızlı muhallebiyi ekleyip karıştırın. Orta ateşte koyulaşana kadar pişirin. Kahve fincanlarını su ile ıslatın. Muhallebiyi fincanlara paylaştırın. Soğuduktan sonra buzdolabında 5-6 saat bekletin. Kakaoyu ve hindistan cevizini karıştırın. Muhallebileri fincanlardan ters çevirerek çıkarın. Kakaolu karışıma bulayıp servis tabağına alın. Nane yaprakları ve çilek dilimleri ile süsleyip servise sunun.

 

Not: Tatlınızı daha tatlı olmasını isterseniz dış kaplaması olan kakaolu kaplamaya 1-2 tatlı kaşığı Kenton Pudra şekeri ekleyebilirsiniz. Tatlınızın fincanlardan kolay çıkması için fincanları mutlaka ıslatın.

 

Afiyet olsun.