FINDIKLI ÇİKOLATALI TOP | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

FINDIKLI ÇİKOLATALI TOP

Malzemeler

Kek için

1 paket Kenton Cupcake Karışımı

2 yumurta

100 ml (yarım su bardağı) süt

100 ml (yarım su bardağı) ayçiçeği yağı

1 paket Kenton Portakal Küpleri

1 paket Kenton Krokan Fındık

1 çay bardağı krema

 

Üzerine

120 g Kenton Bitter Kuvertür Çikolata

50 ml krema

1 paket Kenton Karamelize Fındık

çikolatalı-top

Hazırlanışı

1 paket Kenton Cupcake Karışımını mikser kabına alın. Üzerine 2 yumurtayı, sütü ve ayçiçeği yağını ekleyip önce düşük daha sonra yüksek hızda 3-4 dk çırpın. Kutunun içinden çıkan cupcake kağıtlarını cupcake tepsisine yerleştirin. Üzerine hazırladığınız kek hamurunu paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 °C lik fırında 25 dk kadar pişirin. Pişen cupcakeleri fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.

 

Derin bir kasede cupcakeleri elinizle ufalayın. Üzerine kremayı, Kenton Portakal Küplerini ve Kenton Krokan Fındığı ekleyip elinizle karıştırıp yoğurun. Ufak bezeler koparıp yuvarlayın.

 

Kenton Bitter Çikolatayı ve kremayı benmari usulü eritin. Hazırladığınız topları önce kremalı çikolataya daha sonra Kenton Karamelize Fındığa bulayıp servis tabağına alın. Buzdolabında 1 saat dinlendirip servise sunun.

Afiyet olsun.