Malzemeler
Kek için
1 paket Kenton Cupcake Karışımı
2 yumurta
100 ml (yarım su bardağı) süt
100 ml (yarım su bardağı) ayçiçeği yağı
1 paket Kenton Portakal Küpleri
1 paket Kenton Krokan Fındık
1 çay bardağı krema
Üzerine
120 g Kenton Bitter Kuvertür Çikolata
50 ml krema
1 paket Kenton Karamelize Fındık
Hazırlanısı
1 paket Kenton Cupcake Karışımını mikser kabına alın. Üzerine 2 yumurtayı, sütü ve ayçiçeği yağını ekleyip önce düşük daha sonra yüksek hızda 3-4 dk çırpın. Kutunun içinden çıkan cupcake kağıtlarını
cupcake tepsisine yerleştirin. Üzerine
hazırladığınız kek hamurunu paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 °C lik fırında 25 dk kadar pişirin. Pişen
cupcakeleri fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Derin bir kasede cupcakeleri elinizle ufalayın. Üzerine kremayı, Kenton Portakal Küplerini ve Kenton Krokan Fındığı ekleyip
elinizle karıştırıp yoğurun.
Ufak bezeler koparıp yuvarlayın.
Kenton Bitter Çikolatayı ve
kremayı benmari usulü eritin. Hazırladığınız topları önce kremalı çikolataya
daha sonra Kenton Karamelize Fındığa bulayıp
servis tabağına alın.
Buzdolabında 1 saat dinlendirip servise sunun.
Afiyet olsun.
