FINDIKLI KURABİYE | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

FINDIKLI KURABİYE

Malzemeler

1 paket Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımı

1 yumurta

75 g oda ısısında yumuşamış tereyağı

1 paket Kenton Karamelize Fındık

1 yumurta akı

 

Üzerine

100 g Kenton Kuvertür Bitter Çikolata

Yarım çay bardağı krema

FINDIKLI KURABİYE[

Hazırlanışı

Derin bir kaba Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımını, yumurtayı ve tereyağını ekleyip yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp ortasını parmak yardımıyla biraz derinleştirip yuvarlayın ve yağladığınız veya pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine alın. Yumurta akını ve Kenton Karamelize Fındığı ayrı kaselere alın. Kurabiye hamurlarını sırayla önce yumurta akına daha sonra Kenton Karamelize Fındığa bulayıp tepsiye alın. Önceden ısıtılmış 175 °C lik fırında pembeleşinceye kadar pişirin.

 

Kenton Kuvertür Bitter Çikolatayı ve kremayı benmari usulü eritin. Soğumuş olan kurabiyelerin ortasına kaşık veya krema sıkma poşeti yardımıyla koyun. Çikolata katılaştıktan sonra servise sunun.

 

Afiyet olsun

ürünlerimiz