GÜLEN YÜZ TART | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

GÜLEN YÜZ TART

Malzemeler

 Tart için malzemeler
1 paket Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımı
3 yumurta
7 yemek kaşığı su

Üzerine
1 paket Kenton Bitkisel Portakal Jel
200 ml sıcak su (1 su bardağı)
1 paket Kenton 3’lü Pasta Süsü
Yarım su bardağı hindistan cevizi rendesi

gülen-yüz-tart

Hazırlanışı

Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımını, yumurtaları ve suyu derin bir kaba alıp mikser ile 4-5 dk çırpın. Yağladığınız tart kalıbına harcı döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 °C lik fırında 30-35 dk pişirin. Pişen tartı fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra ters çevirip servis tabağına alın.

Derin bir kaseye 1 paket Kenton Portakal Jelini ve sıcak suyu ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın. Soğuyan jeli kekin üzerine kaşık yardımıyla sürün. Kenton çikolatalı çubuk şekerlemeleri tartın her tarafını dolduracak şekilde serpin. Gülen yüz ifadesi için A4 kağıdına 2 göz ve ağız yapıp kesin. Hazırladığınız tartın üzerine koyup göz ve ağız kısmına hindistan cevizi serpin. Dinlendirdikten sonra servise sunun.

Not: Kenton Bitkisel Portakal Jeli hazırladıktan sonra mutlaka soğutun. Aksi taktirde jel sıcak iken kek çeker.

Afiyet olsun.