Malzemeler
1 su bardağı ayçiçek yağı
3 – 3,5 su bardağı un
1 paket Kenton Sade Krem Şanti
Hazırlanışı
1 su bardağı ayçiçek yağını derin bir karıştırma kabına alın.
1 paket Kenton Sade Krem Şanti’yi ve unun 1 bardaklık kısmını ilave ederek karıştırmaya başlayın.
2 su bardağı unu da azar azar ilave edin ve yumuşak, ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun.
Kıvam alan hamurunuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın ve elinizle yuvarlayarak şekil verin. Ardından yağlı kağıt serili bir fırın tepsinin üzerine kurabiyelerinizi aktarın. 175 derecede ısıtılmış fırında rengi hafif değişene kadar 15-20 dakika arası pişirin.
Çıkarıp oda sıcaklığında soğuttuktan sonra sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Afiyet olsun.