Malzemeler
1 paket Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımı
2 tatlı kaşığı Kenton Dark Kakao
1 yumurta
75 g oda ısında yumuşamış tereyağı veya margarin
Hazırlanısı
Derin bir kasenin içerisine Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımını, 1 yumurtayı ve 75 g oda ısında yumuşamış tereyağı veya margarini alıp yoğurun. Pürüzsüz bir kıvam aldıktan sonra hamurun dörtte birini ayırıp üzerine 2 tatlı kaşığı Kenton Dark Kakao ekleyip yoğurun.
Sade hamuru tezgaha alın. Üzerine az un serpin ve merdane yardımıyla yarım santim kalınlığında açın. Kutudan çıkan kalp kalıp ile kalp kurabiyeler çıkarın. Daha küçük bir kalp kalıp ile kurabiyelerin ortasından küçük kalpler çıkarın. Kakaolu hamuru tezgaha alıp merdane ile aynı kalınlıkta açın. Küçük kalp kurabiye kalıbı ile küçük kalpler yapın. Büyük kalplerin ortasına küçük kalpleri yerleştirin. Pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye alın. Önceden ısıtılmış 175 °C lik derecelik fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Pişen kurabiyeleri tepsiden alıp soğutup servise sunun.
Afiyet olsun.