İrmik Helvası | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Anasayfa / Ürünler / Geleneksel Lezzetler / İrmik Helvası
Kenton İrmik Helvası

İrmik Helvası

Kenton İrmik Helvası; İçeriğindeki Ön kavrulmuş irmik sayesinde;
*Çok hızlı; kavurmaya gerek yok!
*Tam kıvamında; ne az ne çok kavurulmuş!
*Şeker ilave etmeye gerek yok, tam lezzetinde!

Bir tencereye 100g margarin, 400ml (2 su bardağı) su veya süt koyup kaynatın. Üzerine poşeti boşaltın ve devamlı karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve tencerenin kapağını kapatın. Suyunu tamamen çekince ocağı kapatın. Helvayı kaşık ile birkaç kez alt üst ederek karıştırdıktan sonra, 10-15 dakika dinlenmeye bırakın. Süre sonunda sıcak olarak veya tamamen soğuyunca arzuya göre, tarçın serperek servis yapın.

Öneri : İsteğinize göre, margarin yerine 50ml (yarım çay bardağı) sıvı yağ kullanarak da hazırlayabilirsiniz.

ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ 100 g. hazırlanmış üründe
Su ile Süt ile
Enerji (kcal)-(kj) 266-1120 296-1247
Yağ (g) 8,45 10,15
Karbonhidrat (g) 45,00 47,27
Protein (g) 2,50 4,01

Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.

  • Kavrulmuş Buğday İrmiği