İRMİKLİ KREP TATLISI | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

İRMİKLİ KREP TATLISI

Malzemeler

Krep için
1şişe Kenton Krep Yap- Şekerli Vanilinli
400 ml (2 su bardağı) süt

Arası için
500 ml (2,5 su bardağı) süt
5 yemek kaşığı irmik
1 çay bardağı toz şeker
1 paket Kenton Şekerli Vanilin

Üzeri için
80 g eritilmiş Kenton Bitter Kuvertür Çikolata
1 çay bardağı Kenton Karamelize Antep Fıstığı

Krep pişirmek için
2 yemek kaşığı sıvıyağ

irmikli-krep-tatlısı

Hazırlanışı

Kenton Krep Yap- Şekerli Vanilin şişesine 400 ml (2 su bardağı) süt ekleyip iyice çalkalayın. Tavaya 1 tatlı kaşığı sıvı yağ ekleyip ısıtın. Üzerine Kenton Krep Yap döküp tavanın her tarafına yayın. Her iki tarafını da pişirip servis tabağına alın.

Tencereye süt, şeker ve irmik ekleyip koyulaşana kadar orta ateşte karıştırarak pişirin. İrmikli tatlı piştikten sonra ocağı kapatıp 1 paket Kenton Şekerli Vanilin ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın. Krepi servis tabağına alıp üçe bölün. Uç kısımlarına irmikli tatlıyı koyup muska şeklinde sarın. Üzerine eritilmiş Kenton Bitter Kuvertür Çikolata gezdirip Kenton Karamelize Antep Fıstığı serpin ve servise sunun.

Afiyet olsun

uygulama