Yarım kg ıspanak,
1 adet orta boy kuru soğan,
4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı,
1 çay kaşığı tuz, karabiber,
200 g beyaz peynir,
2 adet orta boy domates
Yıkanmış
ıspanak doğranır. Tencerede zeytinyağ ile ince doğranmış soğan pembeleşinceye
kadar kavurulur. Üzerine
doğranmış ıspanaklar ilave edilir. Yeşil yapraklar pişmeye başladığında
diriliğini fazla kaybetmeden, çatalla ezilmiş peynir, tuz ve karabiber ilave
edilir ve 5 dk daha pişirilir, ateş söndürülür.
İç harcı dinlendirilirken, Kenton Krep Yap tarifine uygun şekilde
hazırlanır. Krepler düz bir
zemine tek tek serilip içine ıspanaklı
harçtan ikişer yemek kaşığı
kadar koyulup sarılarak rulo yapılır.
Ilık olarak servise sunulur.
Afiyet olsun.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.