ISPANAKLI PEYNİRLİ KREP | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

ISPANAKLI PEYNİRLİ KREP

Malzemeler

Yarım kg ıspanak,

1 adet orta boy kuru soğan,

4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı,

1 çay kaşığı tuz, karabiber,

200 g beyaz peynir,

2 adet orta boy domates

ispanakli-krep

Hazırlanışı

Yıkanmış ıspanak doğranır. Tencerede zeytinyağ ile ince doğranmış soğan pembeleşinceye kadar kavurulur. Üzerine doğranmış ıspanaklar ilave edilir. Yeşil yapraklar pişmeye başladığında diriliğini fazla kaybetmeden, çatalla ezilmiş peynir, tuz ve karabiber ilave edilir ve 5 dk daha pişirilir, ateş söndürülür.

İç harcı dinlendirilirken, Kenton Krep Yap tarifine uygun şekilde hazırlanır. Krepler düz bir zemine tek tek serilip içine ıspanaklı harçtan ikişer yemek kaşığı kadar koyulup sarılarak rulo yapılır. Ilık olarak servise sunulur. Afiyet olsun.

uygulama