1 paket Kenton Bitkisel Vişne Jel
1 paket Kenton Sakızlı Muhallebi
3 su bardağı süt
400 ml sıcak su
200 g çekirdekleri çıkarılmış veya dondurulmuş vişne
400 ml sıcak suda 1 paket Kenton Bitkisel Vişne Jeli eritin. Bardak veya kupları muffin tepsisi gibi bir tepsiye eğik olarak yerleştirin. Hazırladığınız jeli bardak veya kuplara yarıya kadar doldurun. Birer yemek kaşığı vişneyi paylaştırın. Buzdolabında jel katılaşana bekletin.
Tencereye sütü ve 1 paket Kenton Sakızlı Muhallebiyi ekleyip karıştırın. Koyulaşana kadar pişirin. Koyulaştıktan sonra ocaktan alıp kabuk yapmaması için ara ara karıştırın ve ilk sıcaklığının gitmesi için 5 dk bekletin. Krema sıkma poşeti veya kaşık yardımıyla muhallebiyi buzdolabından çıkardığınız vişne jelli tatlıların üzerine paylaştırın. Buzdolabında en az 1 saat bekletip servise sunun.
Afiyet olsun.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.