JÖLELİ SÜTLÜ TATLI | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

JÖLELİ SÜTLÜ TATLI

Malzemeler

1 paket Kenton Vişne Jel

1 paket Kenton Sakızlı Muhallebi

4 adet Kenton Yaprak Jelatin

400 ml sıcak su

İki buçuk su bardağı süt

 

Üzerine

1 paket Kenton Karamelize Antep Fıstığı

jöleli-sütlü-tatlı

Hazırlanışı

1 paket Kenton Vişne Jeli ve 400 ml kaynamış sıcak suyu derin bir kasede iyice karıştırın. Silikon bir kalıbın içerisine döküp buzdolabında 2 saat bekletin.

 

Ayrı bir yerde 4 adet Kenton Yaprak Jelatini su dolu bir kaseye alıp yumuşaması için 2-3 dk bekletin. Tencereye 1 paket Kenton Sakızlı Muhallebi ve sütü ekleyip orta ateşte koyulaşana kadar karıştırın. Yumuşamış olan jelatinleri ekleyip eriyene kadar karıştırın. İlk sıcaklığının gitmesi için ara ara karıştırarak 5 dk bekletin. Buzdolabından çıkardığınız jölenin üzerine döküp yayın. Buzdolabında 3 saat bekletin. Katılaşan tatlınızı ters çevirip servis tabağına alın. Üzerini Kenton Karamelize Antep Fıstığı ile süsleyip servise sunun.

 

Afiyet olsun.