Kahveli Soğuk Pasta | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Kahveli Soğuk Pasta

Malzemeler

1,5 (bir buçuk) paket ufalanmış bisküvi (260 g)
1 çay bardağı soğuk kahve (filtre veya granül kahve ile hazırlanmış)
2 yemek kaşığı Kenton Pudra Şekeri
1 paket Kenton Şekerli Vanilin

Kreması için
2 poşet Kenton Sade Krem Şanti
1 su bardağı soğuk süt
1 su bardağı soğuk krema
1 çay bardağı soğuk kahve (filtre veya granül kahve ile hazırlanmış)
100 g labne peyniri

Üzeri için
1 yemek kaşığı Kenton Kakao

Hazırlanışı

Kaseye ufalanmış veya rondodan geçirmiş olduğunuz bisküvi, Kenton Pudra Şekeri, Kenton Şekerli Vanilin ve kahveyi ekleyip karıştırın. Hamur kıvamını aldıktan sonra tabanına pişirme kağıdı serdiğiniz 20 veya 22 cm lik kelepçeli kek kalıbına bisküvi hamurunu döküp yayın.
Ayrı bir kasede Kenton Sade Krem Şanti ve soğuk sütü ekleyip 3-4 dk çırpın. Krem Şanti iyice kabardıktan sonra soğuk krema, labne peyniri ve kahve ekleyip 4-5 dk çırpın. Kelepçeli kek kalıbına kremayı döküp yayın. Üzerini streç film ile kaplayıp derin dondurucuda katılaşana kadar 6-7 saat tercihen 1 gece bekletin. Katılaşan pastanızı kalıptan çıkarın. Üzerine çay süzgeci yardımıyla Kenton Kakao serpin. Dilimleyerek servise sunun.
Not: Hazırlamış olduğunuz pastayı derin dondurucuda muhafaza edin.

Afiyet olsun.