Malzemeler:
125 gram tereyağı
1 adet yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı Kenton Pudra Şekeri
2 yemek kaşığı Kenton Buğday Nişastası
25 gram Kenton Kakao
1 paket Kenton Şekerli Vanilin
1 tatlı kaşığı Kenton Kabartma Tozu
3,5 su bardağı un
Yapılışı:
Oda sıcaklığındaki tereyağı, yumurta, sıvı yağ, Kenton Pudra Şekeri, Kenton Buğday Nişastası ve Kenton Kakao’yu yoğurma kabına alarak karıştırın. Kenton Kabartma Tozu, Kenton Şekerli Vanilin ve unu yavaş yavaş ekleyerek yumuşak bir hamur elde edin. Hamurdan parçalar alarak bal peteği şekilli nihale üzerinde elinizle hafifçe bastırın. Tüm hamur için aynı işlemi uygulayın. Pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine kurabiyeleri yerleştirerek önceden ısıtılmış 160°C fırında yaklaşık 15 Dakika pişirin. Afiyet olsun.