Malzemeler:
Kenton Tatlı Şefi Vanilyalı Pandispanya Karışımı
2 yemek kaşığı Kenton Kakao
75 ml su
3 yumurta
1 paket sıvı krema (200 ml)
1 paket Kenton Sade Krem Şanti
1 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşık limon suyu
Yapılışı:
Kenton Tatlı Şefi Vanilyalı Pandispanya Karışımı’nı paketin üzerindeki tarife uygun bir şekilde hazırlayın. Karışıma 2 yemek kaşığı Kenton Kakao ilave edin. Hazırladığınız kek karışımını kare borcama dökün ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin. Kremasını hazırlamak için Kenton Sade Krem Şanti’yi, kremayı, balı ve limon suyunu karıştırın. Fırından çıkarıp soğuttuğunuz keki ikiye bölün ve iç kremayı kekin arasına sürün. Tatlınız soğuduktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.