Kalp Kurabiye | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

Kalp Kurabiye

Malzemeler

1 paket Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımı

1 yumurta

25 g Kenton Kakao

100 g oda ısısında yumuşamış tereyağı

1 çay bardağı ince çekilmiş badem içi

1 limon kabuğu rendesi

Üzerine:

120 g eritilmiş bitter çikolata

Kenton Renkli Dekor Pasta Süsü Çeşitleri

Kalp Kurabiye

Hazırlanışı

Derin bir kaba Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımını alın. Üzerine yumurtayı, tereyağını, limon kabuğu rendesini, kakaoyu ve ince çekilmiş badem içini alıp yoğurun. Hamuru tezgaha alın. Üzerine streç film serip merdane ile yarım santimden biraz daha kalın açın. Kalp kurabiye kalıp ile kalpler çıkarın ve pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 °C lik fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirin.

Kurabiyeler soğuduktan sonra her kurabiyenin yarısını eritilmiş bitter çikolataya batırın. Kenton Renkli Dekor Pasta süsü çeşitleriyle süsleyip pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye alın. Çikolata katılaşana kadar buzdolabında bekletip servise sunun.

Afiyet olsun.