KARAMELLİ CUPCAKE | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

KARAMELLİ CUPCAKE

Malzemeler

1 paket Kenton Cupcake Karışımı

2 yumurta

100 ml (yarım su bardağı) süt

100 ml (yarım su bardağı) ayçiçeği yağı

1 paket Kenton Karamel Küpleri

 

Üzerine

2 paket Kenton Cupcake Kreması

1 su bardağı soğuk su (200 ml)

1 paket Kenton Altın Renkli Kristal Dekor Pasta Süsü

karamelli cupcake

Hazırlanışı

1 paket Kenton Cupcake Karışımını mikser kabına alın. Üzerine 2 yumurtayı, sütü ve ayçiçeği yağını ekleyip önce düşük daha sonra yüksek hızda 3-4 dk çırpın. Kutunun içinden çıkan cupcake kağıtlarını cupcake tepsisine yerleştirin. Üzerine hazırladığınız kek hamurunu paylaştırın. Üzerine Kenton Karamel Küplerini serpin. Önceden ısıtılmış 180 °C lik fırında 25 dk kadar pişirin. Pişen cupcakeleri fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.

 

Ayrı bir mikser kabına 2 paket Kenton Cupcake Kremasını ve 1 su bardağı soğuk suyu ekleyip en az 3-4 dk çırpın. Yuvarlak duy (uç) taktığınız Kenton Krema Sıkma Poşetine kremayı alın. Soğumuş olan cupcakelerin üzerine kremayı kat kat olacak şekilde sıkın. Cupcakelerin üzerine Kenton Altın Renkli Kristal Dekor Pasta Süsü serpip servise sunun.

 

Afiyet olsun.